• Tester & Inntrykk i Forsmans Verden

 • VSS4 Classic i LYD & BILDE 
  FEBRUAR 2011

  Konklusjon Vil du ha et imponerende stereoperspektiv og en musikkgjengivelse som er til å ta og føle på, så er Forsman VSS4 virkelig en spennende høyttaler. For deg som setter pris på et lydbilde med realistisk størrelse, er dette en der musikerne omtrent materialiserer seg foran deg, og en musikkgjengivelse som nesten er til å ta og føle på. Forsman spiller ikke høyest og tøffest i sin pris klasse, men skalaen på lydbildet er noe for seg selv. 


  Forsman VSS5 i Fidelity

  Dipol med splittskjørt

  VSS-høyttalerne til Tor Forsman har i en generasjon vært et spennende alternativ for mange norske high-endere. De simpelthen elsker den åpne og luftige utklingingen med fremragende dypbass fra disse uvanlige dipolkonstruksjonene med skjørt og dyp splitt…

  KonKlusjon .....Og vær ikke i tvil; dette er overlegent det beste så langt fra Forsman. VSS5 Classic er en både lekker og spennende høyttaler som utvilsomt vil glede mange med sin storslagne og detaljerte lyd med eksepsjonelt bra dypbass. Og i Norge er den etter en totalvurdering faktisk ganske så nøkternt priset… 


  Forsman Feed4 in Fidelity Nr 49 

  Trivelig med trøkk 

  Denne vellagde kabelen fra høyttalerprodusenten Forsman, er ikke uventet, som skapt til egne høyttalere med mye energi i mellombassen og en litt forsiktig topp.

 • Nesten nifst

  Ord som finner veien fort når man skal beskrive lyden er nøyaktighet og presisjon. Jeg tenker da ikke nødvendigvis bare på holografisk eller perspektivmessig nøyaktighet og presisjon, men vi snakker om tonalt, dynamisk, start og stopp transienter. Ørsmå detaljer spesielt på stemmebruk og piano var så virkelig at det nesten var nifst.


  Fantastisk 

  Den fantastiske diskanten og øvre mellomtone var mer enn nok til å gjøre dette til den største lytteopplevelsen jeg har hatt så langt...


  Nye Forsman låter knall! 

   De kobler til rommet på en helt utrolig måte og forsvinner fullstendig i lydbildet. De er meget godt skrudd sammen også. Høy kvalitet. Meget raske og ikke noe etterslep i noen deler av lydbildet.


  Det absolut bästa jag hört

  Jag var hos Hifi-consult i fredags och lyssnade på era VSS5.....Herregud!!! Jag har lyssnat på många högtalare men detta var nog bland det absolut bästa jag hört... Jag satt länge och bara njöt och passade pa att tanka själen efter en tuff höst. När en av guttene satte pa "O Helga natt" började jag nästan gråta, - det lät så sagolikt mycket; vackert, upplöst och inte minst närvarande. Att de skulle vara bra, har jag förstatt pa folk som mailat mig från Norge för att tipsa mig om nya högtalare efter stölden, men så bra, så magiska - ja det var jag faktiskt inte riktigt beredd på.. Tack för upplevelsen!